Verkstad

Vi reparerar och anpassar din golfutrustning

För att kunna erbjuda dig bästa tänkbara service har vi en fullt utrustad verkstad i studion. Vi reparerar och anpassar golfklubbor genom att förkorta, förlänga eller ändra lie och loft för skapa optimal prestanda. Självklar greppar vi snabbt och exakt om golfklubbor med alla varianter av grepp.

Nytt grepp för ett stabilare spel

Greppet med dess tjocklek, struktur ochf form är mycket viktigare än vad man tror.

Hela vår versamhet bygger på att du ska spela med individuellt utrovad utrustnig. Greppen är inget undantag. Att spela med fräscha grepp är väsentligt men att spela med optimal tjocklek, struktur och form kan vara ännu viktigare.

Tänkvärt! Hur ofta du bör greppa om dina klubor beror på hur mycket du spelar men en bra tumregel är att se över sina grepp inför varje säsong.

Verkstadsarbete och skaftbyte

Vi utför alla typer av verkstadsarbete. Vi byter skaft oavsett om det har gått av eller om du behöver byta till ett styvare eller mjukare. Vi förlänger och kapar. Vi justerar och mäter loft och lie, så att slaglängd och precision optimeras.

 

Skaftbyte golfklubba

Verkstadsarbete, grepp och skaft

Vi samarbetar med alla ledande leverantörer av original- och reservdelar och strävar alltid efter att erbjuda ett brett utbud av grepp och skaft som vi har i lager.

Varför stamping av wedgar blev en trend

Det är mer regel än undantag att de professionella golfarna har stämplat in en text eller liknande på sina wedgar. Men så har det inte alltid varit. Allt började 2012 med Carly Rae Jepsens hitlåt Call me maybe och Rickie Fowlers 60-gradiga wedge.

Spelare som Andrew “Beef” Johnston har stämplat sina wedgar med olika köttstycken. Och Victor Dubuisson har en kaktus stämplad på en av sina wedgar, som en hyllning till sin magiska räddning under 2014 World Golf Championships – Dell Match Play. Jesper Parnevik har också en wedge med en humoristisk touch. Efter en segway-olycka då han bröt ett revben valde Cobras wedgeskapare, Ben Schomin, att stämpla “Segway Assasin” på svenskens wedge.

Läs hela artikeln